Donesi.com i Foodpanda postali partneri

Dodajte komentar

Svjetski portal za naručivanje hrane putem interneta foodpanda, aktivan u preko 40 zemalja, na pet kontinenata, objavio je da postaje partner sa Donesi.com u Srbiji, Bosni i Hercegovini, i Crnoj Gori.

Pored toga, foodpanda takođe preuzima servise NetPincer u Mađarskoj i Pauza u Hrvatskoj. Samo nekoliko nedelja nakon konsolidacije tržišta u Indiji i Meksiku, kroz akviziciju servisa TastyKhana i PedidosYa, foodpanda stremi ka liderskoj poziciji na tržištu centralno istočne Evrope. Ovaj region ima veoma važnu ulogu u globalnoj strategiji firme foodpanda.

Na ovaj način, Donesi.com i foodpanda će ponuditi naručivanje hrane iz preko 550 restorana u više od 20 gradova u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Korisnici mogu da svoja omiljena jela naruče vrlo jednostavno i udobno putem sajta Donesi.com ili mobilnih aplikacija (Android, iOS). Za restorane, ovaj onlajn servis omogućava povećanje prodaje u segmentu kućne dostave, kroz onlajn i mobilne platforme i obezbjeđuje im najnoviju tehnologiju za prijem narudžbina, kao i pristup detaljnim poslovnim analizama.

Globalno foodpanda sarađuje sa preko 35000 restorana u preko 40 zemalja u Evropi, Aziji, Bliskom istoku, Africi i Južnoj Americi. U Srbiji, kupci u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu i Čačku, hranu mogu naručiti jednostavno i brzo putem Donesi.com, bez potrebe da telefoniraju.

Postojeći kupci servisa foodpanda Srbija biće preusmjereni na Donesi.com. Zajedno, foodpanda i Donesi.com nudiće kućnu dostavu hrane iz preko 450 restorana. U Bosni i Hercegovini, kupci imaju izbor od preko 80 restorana u u Sarajevu, Banja Luci, Bijeljini, Brčkom i Prijedoru. U Crnoj Gori, Donesi.com radi u 7 gradova, uključujući Podgoricu, Bar, Budvu, Kotor, Tivat, Herceg Novi i Nikšić i nudi hranu iz preko 35 restorana.

Ivana Zirojevic, osnivač i direktor Donesi.com kazao je kako je Donesi.com preteča na internet tržištu za naručivanje
kućne dostave hrane u Srbiji, Bosni i Hercegovini, i Crnoj Gori te da će partnerstvo sa servisom foodpanda, koje će pomoći da svoj proizvod podignu  na novi nivo.

– Nastojaćemo da i dalje unaprijeđujemo postojeće načine za naručivanje hrane, kako bismo svojim korisnicima omogućili veću
udobnost, bilo kada i bilo gdje da su – kazao je Zirojević.

Prema riječima Ralfa Wenzela, ko-osnivača i globalnog generalnog direktora foodpanda grupe, foodpanda je uvijek imala fokus
na istočnoj Evropi kao jednom od najvažnijih tržišta za kućnu dostavu hrane.

– Nedavne akvizicije su u skladu sa našom vodećom pozicijom i omogućiće nam da svojim kupcima ponudimo još bolju i potpuniju uslugu – smatra Wenzel.

U isto vrijeme, foodpanda je objavio i pripajanje servisa NetPincer u Mađarskoj i Pauza u Hrvatskoj.

– Kroz ove akvizicije, foodpanda potvrđuje svoju vodeću ulogu u regionu centralno – istočne Evrope, gde je aktivna u šest
zemalja – kazali su iz kompanije.

O foodpanda grupi

Foodpanda grupa je vodeći svetski servis za onlajn naručivanje hrane, aktivna u 41 zemlji na pet kontinenata.
Kompanija omogućava restoranima da postanu vidljivi u onlajn i mobilnom svijetu i obezbjeđuje im
najnaprednija tehnološka onlajn rješenja. Svojim kupcima, foodpanda/hellofood nudi udobnost onlajn
naručivanja hrane i najširi gastronomski spektar, odakle mogu izabrati svoju omiljenu hranu putem weba ili
mobilne aplikacije.

O Donesi.com

Donesi.com je vodeći servis za naručivanje hrane putem interneta u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, koji postoji od 2006. godine. Svojim gladnim korisnicima omogućava da hranu naruče lakšim i standardizovanim putem, iz preko 550 restorana, u više od 20 gradova. Donesi.com je poznat kao moderan i inovativan onlajn servis i dobitnik je velikog broja nagrada u regionu za tehnologiju i uslugu.

 

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *