Atlas banka: Nova filijala u Podgorici

Dodajte komentar

Atlas Banka otvorila je novu filijalu na Cetinjskom putu u Podgorici. Filijalu je zvanično otvorila operativna direktorica Milena Petričević zajedno sa glavnim izvršnim direktorom banke Đorđem Đurđićem i Mustafom Kheriba, glavnim operativnim direktorom Abu Dhabi Financial Group‐e.

“Naš ambiciozni program širenja se nastavlja i ponosni smo na činjenicu da danas otvaramo dvadeset četvrtu poslovnicu na teritoriji Crne Gore, što je potvrda naše dugoročne posvećenosti ovom tržištu, gdje konstantno radimo na podizanju kvaliteta naših usluga i nastojimo pratiti tržišne trendove rukovođeni potrebama naših klijenata”, kazao je Đurđić.

Kako su kazali su u banci, ovaj novi moderni funkcionalni prostor će klijentima omogućiti lak pristup proizvodima i uslugama banke.

“Jedan centar kao što je Atlas Capital Centar zaslužuje da ima banku koja je kreirana je po savremenim bankarskim standardima i koja može da pruži najsavremeniju kompletnu bankarsku uslugu kako za pravna tako i za fizička lica. Atlas banka ima raznovrstan portfolio proizvoda i to od platnih, kreditnih, Co‐brand kartica, raznovrsnih tipova kreditnih aranžmana za pravna i za fizička lica, raznovrsnih tipova štednje i računa kako za rezidente tako i za nerezidente. Pored ovih usluga klijenti mogu koristiti ostale usluge vezane za tekući račun, usluge platnog prometa, devizna plaćanja. Klijentima su takođe na raspolaganju sefovi različitih dimezija. Ovim putem bi podsjetili i da Atlas Banka nudi izuzetno povoljene kamatne stope na štednju i da je u ovom trenutku među prve tri banke po prinosu na štednju, za sve valute”, saopšteno je iz banke.

Takođe, dodaju, posebnim aranžmanima daju podršku preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.

Kao dodatne usluge, građani mogu dobiti usluge vezano za osiguranje i dobrovoljne penzione fondove.

foto: CDM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *