The Banker: Societe Generale proglašena bankom godine u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro dobitnik je priznanja Banka godine u Crnoj Gori koju tradicionalno dodjeljuje svjetski uticajan finansijski magazin „The Banker“, u izdanju Financial Times Group-e.

Nagrada Banka godine je uručena izvršnom direktoru Banke gospođi Branki Pavlović i zamjeniku glavnog izvršnog direktora gospodinu Franck De-Giorgio-u , na svečanoj ceremoniji, u Londonu, u četvrtak 27. novembra.

„Ova prestižna nagrada za banku godine je potvrda našeg uspjeha, a uspjeh se dešava onda kada ostvarite konkurentsku prednost na tržištu, postanete siguran oslonac za klijente i partnere i steknete njihovo povjerenje. Taj uspjeh se postiže profesionalizmom i kvalitetom koje pokreće kreativni duh, inovativnost i zajedništvo. The Banker nagrada potvrđuje reputaciju Societe Generale banke Montenegro kao jedne od vodećih banaka u Crnoj Gori, čiji je trud prepoznatljiv i van granica naše zemlje“, rekla je Pavlović.

Ova nagrada se dodjeljuje na osnovu inicijativa preduzetih u odnosu sa klijentima, strategije razvoja novih kanala, kvantitativnih pokazatelja, aktive i adekvatnosti kapitala.

Stručni žiri The Banker-a je bio impresioniran SOŽE banking servisom za male i korporativne klijente, kao i inovativnim servisom SMSConto koji klijentima obezbjeđuje informaciju o svojim mjesečnim računima i plaćanje tih računa putem SMS poruke. Takođe, žiri je pohvalio inovativnu MasterCard LaRata karticu koja omogućava klijentima plaćanje računa na više rata, bez kamate.

Magazin The Banker, u izdanju Financial Times Group-e, je među najuticajnijim finansijskim časopisima na svijetu, a čitan je u više od 180 zemalja. Još od 1926. godine, The Banker objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i menadžerima. Priznanje koje časopis dodjeljuje bankama, smatra se jednim od najprestižnijih svjetskih bankarskih nagrada.

Ovogodišnja nagrada se pridružuje prethodnim internacionalnim i domaćim nagradama i priznanjima, od kojih izdvajamo proglašenje za Banku godine 2012. od magazina The Banker i Nagrada za izuzetnost 2012. godine od uglednog finansijskog magazina Euromoney. Direkcija Agencije za izbor najmenadžera i kompanija BiH, Jugoistočne i Srednje Evrope je u julu 2013. godine proglasila Societe Generale banku Montenegro najuspješnijom bankom u regionu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *