Poslovanje Ulcinjske rivijere: Dobit 18 puta manja

Dodajte komentar

Ho­tel­sko-tu­ri­stič­ko pred­u­ze­će Ul­cinj­ska ri­vi­je­ra, ko­je je u ve­ćin­skom dr­žav­nom vla­sni­štvu, za­vr­ši­lo je tre­ći kvar­tal ove go­di­ne sa do­bit­kom od 14,06 hi­lja­da eura, što je go­to­vo 18 pu­ta ma­nje u od­no­su na upo­red­ni pe­ri­od.

Pre­ma po­da­ci­ma iz iz­vje­šta­ja o po­slo­va­nju, ko­ji je ob­ja­vljen na saj­tu Ko­mi­si­je za har­ti­je od vri­jed­no­sti, pri­ho­di kom­pa­ni­je na kra­ju sep­tem­bra iz­no­si­li su 2,44 mi­li­o­na eura i sma­nje­ni su za 12,5 od­sto u od­no­su na isti pe­ri­od pro­šle go­di­ne. Po­slov­ni ras­ho­di su sma­nje­ni za 3,7 od­sto na 2,32 mi­li­o­na eura.

Na tro­ško­ve za­ra­da, na­kna­da i osta­le lič­ne ras­ho­de od­no­si­lo se 1,01 mi­li­on eura, ma­te­ri­ja­la 834,12 hi­lja­da, a amor­ti­za­ci­je i re­zer­vi­sa­nja 148,24 hi­lja­de eura, dok su osta­li po­slov­ni ras­ho­di do­sti­gli 257,94 hi­lja­de eura.

Ukup­na ak­ti­va Ul­cinj­ske ri­vi­je­re na kra­ju sep­tem­bra iz­no­si­la je 109,34 mi­li­o­na, što je 0,8 od­sto ma­nje ne­go u upo­red­nom pe­ri­o­du. Ne­ras­po­re­đe­na do­bit je 121,15 hi­lja­da, du­go­roč­na re­zer­vi­sa­nja i oba­ve­ze 2,47 mi­li­o­na, a krat­ko­roč­na 1,17 mi­li­o­na eura.

dan.co.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *