"Billionaire" je najskuplja vodka na svijetu

Dodajte komentar

“Billionaire” vodka, je brend firme “Leon Verres Luxury” Grupe, koja je poznata širom svijeta po proizvodnji prestižnih ultra luksuznzih proizvoda. Oni su prije par mjeseci lansirali svoj najnoviji luksuzni proizvod vodku “Le Billionaire”

Ujedno proizvodnjom tj izbacivanjem na tržište ove vodke postavili najnoviji svjetski ali i Ginisov rekord za najskuplju vodku na svijetu. Postoje dvije verzije “Billionaire” vodke u bijeloj i ljubičastoj boji. Takođe dizajn flaša ove vodke je ručno rađen.

Zanimljivo je da je ova posebna ekstra luksuzna vodka izrađena od strane gospodina Leona Gaj Vera koji stoji iza kampanje za prodaju jednog od najekskluzivnijih luksuznih šampanjaca u svijetu.

Obije flaše ove luksuzno i ekstremno skupe vodke “Billionaire” su ukrašene sa skoro 3.000 dijamanata i mekim krznom što vodki naročito u bijeloj verziji daje zaista fantastičan i elegantan prizor.

U procesu proizvodnje ova skupa tekućina prolazi tri stepena destilizacije, a u koju je uključeno i drago kamenje. Za ovo jedinstveno rusko piće tj “Billionaire” vodku izabrane su neke od najbolji i najčistiji ruskih pšenica uz najbolju kristalnu čistu vodu.

I na kraju da vam otkrijemo cijenu ove luskuzne vodke. Pa, cijena ove “Billionaire” najskuplje vodke na svijetu u 5 litarskoj boci iznosi nevjerovatnih 3.7 miliona dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *