Kuće u blizini Novog Sada i Beograda za samo 5 do 10 hiljada eura

Dodajte komentar

Vikendice, manje kuće s placem, strujom, vodom, telefonom i mogućnošću uvođenja interneta, blizu Beograda i Novog Sada, moguće je kupiti za 5.000 do 10.000 eura. Cijena može da bude i niža od 5.000 eura, ali su to na tržištu prije izuzeci nego pravilo.

Tako se do svog krova nad glavom može doći uz sumu i od nekoliko hiljada eura, ali uglavnom su to manje i stare kuće u vojvođanskim selima, gdje su potrebna dodatna ulaganja. Okolina Beograda i Novog Sada je skuplja. Na portalu www.nekretnine.rs velika je i raznovrsna ponuda oglasa.

“Ono što je primjetno u poslednjih godinu dana jeste dalji pad cijena nekretnina, i to u prosjeku za deset odsto. Najpovoljnije cijene su u banatskom dijelu, okolina Pančeva, Kikinde i Zrenjanina”, kaže za “24 sata” Jasminka Tanović, menadžerka prodaje portala Nekretnine.rs.

Na prodaju se uglavnom nude manje kuće sa većim placem, a mnogim kupcima upravo je to i najvažnije da imaju okućnicu i plac.

“Ponuda solidnih objekata je zadovoljavajuća, kao i tražnja, ali ona je veća i dalje za stanovima u prijestonici i Novom Sadu. Ipak, prednost manjih kuća u okolini je ta što su povoljnije cijene, a način života ne zaostaje mnogo za onim u gradu”, ističe Tanovićeva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *