iPhone uređaji po prvi put u Telenoru

Dodajte komentar

Danas su u prodavnici Telenora na Trgu Republike naši korisnici među prvima u Crnoj Gori imali priliku da isprobaju trenutno najtraženije telefone na svijetu – iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

Na događaju koji je organizovan tim povodom, izvršni direktor Majkl Malvebo je uručio iPhone prvom kupcu koji je izvršio rezervaciju.

„Svakodnevno smo posvećeni cilju da našim korisnicima omogućimo najbolje iskustvo i najbolje uređaje koje svjetsko tržište nudi. Uključivanjem Apple uređaja u naše prodavnice smo zaokružili ponudu vrhunskih pametnih telefona najpoznatijih proizvođača. Ovo je značajan dan i za našu kompaniju i za sve naše korisnike, koji će moći da izaberu paket koji im najviše odgovara i postanu vlasnici najsavremenijeg iPhone-a, koji svojim performansama najbolje prati brzine koje omogućava Telenor pametna mreža“, kazao je Malvebo.

Modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus se uz Premium paket mogu kupiti po veoma povoljnim cijenama 1 euro za iPhone 6 tj. 69 eura za iPhone 6 Plus .

Oba uređaja posjeduju novi Retina HD displej koji krasi ekrane od 4.7 inča (1.334 x 750p) i 5.5 inča (1.920 x 1.080). iPhone 6 posjeduje debljinu od 6.9 mm dok je debljina iPhone 6 Plus 7.1 mm – što ih čini najtanjim uređajima koje je Apple do sada napravio. Touch ID tehnologija omogućava siguran pristup iPhoneu uz otisak prsta, što se može koristiti i za jednostavniju kupovinu na servisima iTunes i App Store.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *