Hipo banka čašćava štediše

Dodajte komentar

Obilježavajući Nedjelju štednje, Hipo Alpe Adrija banka je i ove godine pokrenula niz prodajnih i drugih akcija, saoopšteno je iz te banke.

Banka svim klijentima koji (re)oročavaju sredstva na 12 i 13 mjeseci dodaje 0,2 odsto na postojeće kamatne stope, tako da će npr. kamatna stopa na 13 mjeseci iznositi 4,3 odsto u akcijskom periodu, počev od Nedjelje štednje, a zaključno sa krajem novembra, navedeno je u saopštenju Hipo banke.

Iz te banke tvrde da su i ove godine u okviru „Otvorenih dana za škole” otvorili vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola. Prvih dana kampanje sa radom šaltera, sefovima, štednim proizvodima, a posebno dječjom štednjom „Hupo zvrk“ upoznali su se učenici OŠ „Maksim Gorki“, koji su dobili i prigodne poklone. Akcija će trajati do 5. novembra, a narednih dana ekspoziture te banke posjetiće preko 500 mališana.

Povodom Svjetskog dana štednje XAAB učestvuje i u akciji koju je pokrenula Centralna banka-Nedjelja štednje. Tokom akcije biće dodijeljene štedne knjižice sa po 400 eura djeci rođenoj tokom Nedjelje štednje, a biće nagrađeni i najbolji radovi na literarnom konkursu na temu „Danas štedi da sjutra više vrijedi”, zaključuje se u saopštenju banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *