Societe Generale Montenegro ponudila novi servis SOŽE TIP

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro pridružila se i ove godine tradicionalnoj akciji obilježavanja Nedjelje štednje. Tim povodom banka je građanima ponudila novi servis pod nazivom SOŽE TIP koji im omogućava da neosjetno štede prilikom obavljanja svakodnevnih plaćanja i transakcija. Ukoliko svoje kupovine plaćaju karticama izdatim od Societe Generale banke Montenegro ili plaćaju putem SOŽE-bankinga i SMSCONTO servisa, kroz novi SOŽE TIP servis klijenti banke će biti u prilici da štede u hodu, kad god požele. Važno je napomenuti da je ovaj servis potpuno besplatan.

Ovaj tip proizvoda namijenjen je svima koji žele da štede neosjetno, da uvećaju svoju štednju ili štednju u svojoj porodici. SOŽE TIP omogućava zaokruživanje potrošenog iznosa, prilikom transakcija karticama, SOŽE-bankingom ili SMS CONTO servisom, i to do 0,50, 1, 2 ,5 ili 10 eura, pri čemu se razlika između potrošene i zaokružene sume direktno prenosi na izabrani tekući ili štedni račun. Ovim servisom klijenti, pored prenosa na sopstveni račun,  mogu iznenaditi nekoga iz porodice. SOŽE TIP daje i mogućnost da se sredstva dobijena zaokruživanjem do izabranog iznosa, prebace na tekući ili štedni račun djeteta i time ga obraduju redovnim džeparcem, koji kasnije može trošiti i putem kartice.

Za najmlađe klijente, Societe Generale banka Montenegro u svojoj ponudi štednih proizvoda ima i Sože štednjicu. Iznos ove štednje, koji se postepeno uvećava, sa kamatom moguće je podići nakon navršene osamnaeste godine djeteta. Klijenti se često odlučuju za ovakav vid štednje kako bi svojoj djeci obezbijedili sredstva za nastavak školovanja nakon njihove navršene osamnaeste godine života.

Societe Generale banka Montenegro se i ove godine tradicionalno pridružuje akciji Centralne Banke Crne Gore (CBCG) u obilježavanju Nedelje štednje. Djeci, rođenoj tokom Nedjelje štednje, čiji roditelji otvore štedni račun u Societe Generale banci Montenegro, banka i CBCG  dodijeliće štedne knjižice sa ukupnim iznosom od 400 eura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *