Abu Dhabi Financial Group otvara kancelariju u Podgorici

Dodajte komentar

Abu Dhabi Financial Group, firma za investicije, juče je najavila otvaranje predstavništva u Podgorici što, kako je ocijenjeno, dokazuje posvećenost te kompanije investiranju u Crnu Goru.

Riječ je o kompaniji koja se više od 40 godina bavi ulaganjem u zemljama Golfskog zaliva, Velikoj Britaniji i istočnoj Evropi, a nedavno je najavila i izgradnju šestospratnog hotela u Atlas Capital centru, koji bi trebalo da bude završen sljedeće godine.

Izvršni direktor kompanije Jassim Alseddiqi kazao je da su na području Istočne Evrope već izgradili dobru reputaciju na osnovu ranijih uspjeha.

“Otvaranje kancelarije u Podgorici, sa tim iskustvom i stručnim timom, omogućiće nam bolje poslovanje u Crnoj Gori, Srbiji i Bugarskoj. To je i dokaz našeg uvjerenja o uzbudljivim mogućnostima investirtanja koje postoje u tom regionu”, istakao je Alseddiqi.

Njegova firma će, kako je poručio, nastojati da razvije unosne projekte unutar Crne Gore i šire regije i iskoristi potencijal ekonomskog rasta , istočne Evrope

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *