Stigao Ajfon 6 – paprene cijene

Na zvaničnom sajtu Telenora objavljene su i cijene ovih uređaja, za korisnike devet različitih paketa. Najnovije modele mobilnih telefona kompanije Epl najskuplje će platiti korisnici “Premium” paketa, koji Ajfon 6 mogu kupiti po cijeni od jednog eura, uz dvogodišnju mjesečnu pretplatu od 89,9 eura, što ukupno iznosi 2.158 eura.

Građani Crne Gore počeli su u petak da rezervišu najnoviji Ajfon 6 i Ajfon 6 plus sajtova mobilnih operatera (Crnogorski Telekom i Telenor). Telefoni će se, kako je najavljeno, u zvaničnoj prodaji naći od 31. oktobra.

U Telenoru se bez ugovorne obaveze iPhone 6 (16GB) može kupiti po cijeni od 779 eura, dok je iPhone 6 Plus nešto skuplji i košta 879 eura. Cijene koje će korisnicima ponuditi Crnogorski Telekom još nijesu dostupne javnosti, pišu Vikend novine.

U okviru istog paketa u ponudi je i Ajfon 6 Plus, po jednokratnoj cijeni od 69 eura, što uz mjesečnu pretplatu tokom dvije godine korisnika ukupno košta 2.227 eura. Telenor korisnicima “Premium” paketa mjesečno nudi neograničene pozive u mreži, 3.000 besplatnih SMS poruka i minuta ka drugim mrežama, 10.000 megabajta interneta i 20 minuta u romingu.

U istom paketu, uz jednogodišnju pretplatu u istom iznosu, jednokratna cijena iPhona 6 je 659 eura, a iPhona 6 Plus 759 eura.

Najjeftinije će proći korisnici paketa “Prenesi i dopuni”, kojima je uz dvogodišnju mjesečnu pretplatu od 5,90 eura, iPhone 6 dostupan po jednokratnoj cijeni od 769 eura, što ukupno iznosi 849 eura. Ajfon 6 Plus, uz istu mjesečnu pretplatu, ima jednokratnu cijenu od 869 eura, što na kraju izađe 939 eura.

Hrvati znatno povoljniji

Cijene Ajfona 6 i 6 Plus pojavile su se na zvaničnom sajtu Hrvatskog Telekoma, i to za korisnike paketa pod nazivom “Plan za zabavu XXL” čija mjesečna pretplata iznosi 35 eura, i koji nudi neograničene razgovore u mreži, 500 minuta i sms poruka prema drugim mrežama.

U ponudi je, uz dvogodišnji ugovor, Ajfon 6 (16GB) po cijeni od 207 eura jednokratno i mjesečnu ratu od 13,40 eura, što ukupno iznosi 1.377 eura.

Ajfon 6 Plus (16GB) dostupan je, korisnicima paketa “Plan za zabavu XL”, čija je mjesečna pretplata 20 eura, uz 5.000 minuta i neograničene sms poruke prema ostalim mrežama i neograničene pozive u mreži, po jednokratnoj cijeni od 351 euro i mjesečnu ratu u iznosu od 13,40 eura.

Kada je Srbija u pitanju, Ajfon 6 i 6 Plus mogu se samo unaprijed naručiti, ali mobilni operateri nijesu istakli cijene, kao ni paketi uz koje će ih biti moguće kupiti.

Check Also

Meet up u m:tel Digitalnj fabrici: Sve što treba da znate o Startup akademiji i investicijama

Imate ideju za startup ili ste ga već osnovali ali ste zbunjeni kako nastaviti dalje? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *