Odbio milionski posao i to snimio kamerom(VIDEO)

Dodajte komentar

Mladi Francuz Jerome Jarre jedan je u nizu “slučajnih” zvezda, postavši slavan tako što je kratkim video formama na društvenim mrežama privukao preko 7,5 miliona fanova, ali je odbio milionsku poslovnu ponudu što je, takođe, zabilježio kamerom i objavio.

Dvadesetčetvorogodišnji Jarre prevalio je veliki put od svoje siromašne mladosti. Jedan je od onih ljudi koji su sasvim slučajno postali zvijezde i to zahvaljujući svojim aktivnostima na društvenim mrežama kojima su privukli veliki broj obožavalaca, piše The Daily Dot.

Postao je poznat po objavljivanju videa na Vineu, a novostečena slava ga je dovela do mogućnosti da potpiše milionski ugovor s jednom reklamnom agencijom u Njujorku. Jarre je pravi “vladar” Vinea s obzirom na to da je kratkim video formama uspio da privuče preko 7,5 miliona fanova.

I dok bi neko drugi na njegovom mjestu smatrao tu ponudu prilikom života, Jarre je napravio upravo obrnuto i tako odbio poslovnu saradnju, na iznenađenje svih prisutnih na sastanku.

Naime, Jarre je kompletan susret snimio skrivenom kamerom, a na videu objavljenom na Youtubeu vidi se trenutak kada je odbio milionski posao, koji mu je ponudila agencija VaynerMedia.

Međutim, Jarre za sve to ima vrlo jednostavan razlog. On i dalje želi da živi ispunjen život i tvrdi da mu nije potrebna ničija kontrola idućih godinu dana i neko ko će mu govoriti šta će snimati.

Ovaj Francuz još ne želi da ima isplaniran život, ispunjen dnevnim rutinama, jer, kako kaže, ključ sreće je da živite život punim potencijalom.

Tako, kad god se nađe u nekoj životnoj nedoumici, zapita se uvek jedno te isto pitanje: “Samo zamislite da imate 99 godina i da ste na samrti. Međutim, upravo ste dobili priliku da se vratite upravo u ovaj trenutak i da ispravite ono što ste davno učinili. Šta ćete učiniti?” On je uradio upravo to i odbio milionski posao.

https://www.youtube.com/watch?v=CIuJOYceU3o

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *