Societe Generale banka sponzor CNP-a i ove sezone

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro je sponzor Crnogorskog narodnog pozorišta i u sezoni 2014/2015. Societe Generale je višegodišnji i tradicionalni sponzor pozorišta još od 2011.godine, kada je po prvi put ustanovljeno ovo uspješno partnerstvo.

“Partnerstvo banke i Crnogorskog narodnog pozorišta primjer je kvalitetne saradnje biznis sektora sa kulturnim institucijama. Societe Generale banka Montenegro već je prepoznata kao društveno odgovorna kompanija koja podržava značajne projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i šireg društvenog interesa”,navodi se u saopštenju Societe Generale banke.

“Zadovoljstvo nam je što je Societe Generale Montenegro i ove godine ponosni sponzor Crnogorskog narodnog pozorišta i uvjereni smo da će naša banka kao i prethodnih godina dati svoj pečat ne samo ovoj pozorišnoj sezoni, već će biti primjer promotera pozorišnog i kulturnog stvaralaštva koji treba slijediti i u narednim godinama”, kazala je Slađana Radović u ime Societe Generale banke Montenegro.

Povodom nastavka uspješne saradnje banke i pozorišta direktor Crnogorskog narodnog pozorišta Janko Ljumović je izjavio: “Saradnja profitnog sektora sa sektorom kulture je od značaja za razvoj savremenih koncepata umjetničke i kulturne produkcije. Takav globalni trend, ali i potreba u našem partnerstvu svjedoči da i u Crnoj Gori postoje partneri koji promovišu na dobar način vezu kulture i biznisa”, izjavio je Ljumović.

Societe Generale Montenegro i Crnogorsko narodno pozorište omogućili su posebnu povoljnost za klijente banke. Svi klijenima banke koji karte za pozorišne predstave budu plaćali karticama izdatim od Societe Generale banke Montenegro pozorište će odobriti 20 odsto popusta na cijenu karata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *