Okrugli sto na temu „Osiguranje u poljoprivredi“

1 komentar
Agencija za nadzor osiguranja će 15. oktobra 2014 godine u Podgorici u Hotelu Ramada, s početkom u 9 sati, a u saradnji s Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Nacionalnim biroom osiguravača Crne Gore, organizovati Okrugli sto na temu “Osiguranje u poljoprivredi” na kojem će se predstaviti značaj i uloga osiguranja u poljoprivredi, privrednoj grani izloženoj značajnim rizicima.

Na skupu će, osim najviših predstavnika institucija koje organizuju okrugli sto, biti prisutni i predstavnici institucija i kompanija iz regiona i Crne Gore, koji će svojim prezentacijama i diskusijom s prisutnima, podijeliti svoja stručna znanja, iskustva i poglede na značaj i budućnost osiguranja u poljoprivredi u regiji i Crnoj Gori.
Cilj organizacije okruglog stola na ovu temu je potreba da se ukaže na važnost osiguranja u poljoprivredi, čiji je osnovni zadatak umanjivanje ili pokrivanje gubitaka poljoprivrednih proizvođača koji mogu nastati uslijed djelovanja nepovoljnih vremenskih pojava i ostalih rizika kojima je izložena ova privredna grana, ističe Agencija za nadzor osiguranja.
Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Glavni cilj Vlade Srbije je oživljavanje poljuprivrede i rualni i ravnomerni razvoj sela.u Srbiji koji se nalaze pred gašenjem..mlade treba vratiti na selo pod hitno iz grada..upoljuprivredi je situacija teška..žaštoje cena pšenice toliko niska..na produktnoj berzi u Novome Sadu..podignite cenu pšenice na.20 dinara po toni i kvalitetu robe..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *