NLB smanjio kamatne stope na sve vrste kredita građanima

Dodajte komentar

NLB Montenegrobanka je pokrenula prodajnu akciju kredita, kojom nudi najpovoljnije kamatne stope za postojeće i nove klijente, u cilju objedinjavanja kreditinih obaveza sa ciljem lakše otplate postojećih kreditnih obaveza, koja opterećuju budžete domaćinstava. Krediti pod najpovljnijim uslovima na tržištu pružiće mogućnost obezbjeđivanja potrebnih kredita ili dodatnih sredstava, a  prilagođeni su potrebama građana u Crnoj Gori i sa namjerom uspostavljanja dugoročnog partnerstva putem stručnog finansijskog savjetovanja.

‘NLB Montenegrobanka je sigurno najlikvidnija banaka na crnogorskom tržištu, a prošlogodišnja dokapitalizacija vlasnika banke od cca 50 miliona Eura, pokazala je posvećenost NLB Grupe ka kapitalskoj vrijedinosi i dugoročnoj stabilnosti svog poslovanja u Crnoj Gori što ovogodišnji pozitivan rezultat poslovanja i potvrđuje. I najnovija prodajna akcija kredita ima za cilj da doprinese stvaranju boljih uslova za kreiranje dugoročnih odnosa sa klijentima, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor  NLB Montenegrobanke.

Kamatne stope za stambene kredite će se kretati već od 5,99% i šestomjesečni EURIBORili  6,99% ako je u pitanju fiksna kamatna stopa. Gotovinski krediti za iznose do 15 000 Eura odobravaju se uz kamatnu stopu od 8,96% na period otplate do 10 godina, ahipotekarni krediti na period otplate do 15 godina moguće je obezbijediti uz kamatnu stopu od 7,99% i šestomjesečni EURIBOR odnosno fiksno 8,99%.

‘Najnovija ponuda kredita, omogućiće klijentima, da pod najpovoljnijim uslovima riješe stambeno pitanje, ali i da rasterete budžet i refinansiraju postojeća kreditna zaduženja pod povoljnijim uslovima gotovinskih kredita, bez dodatnih žiranata i jemaca. Osim obezbjeđivanja povoljnih uslova, postojeći i novi klijenti će imati i mogućnost da samostalno obezbijede dodatna sredstva za svoje potrebe, koja su u periodu prije novogodišnjih praznika često veoma izražene,’ izjavio je Miloš Miketić, direktor Direkcije poslovne mreže.

Novim korisnicima NLB Klasik plus paketa, koji sadrži debitnu i kreditnu karticu, elektronsko bankarstvo NLB Klik, kao i uslugu SMS Info za provjeru stanja na računu i obavještenja o prilivu, NLB Montenegrobanka poklanja 6 mjeseci besplatne članarine u znak dobrodošlice, kao i mogućnost odobravanja kredita bez administrativnih troškova odnosno bez naknade za odobravanje kredita.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *