Telekom nastavlja saradnju sa Fudbalskim savezom Crne Gore

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) produžili su danas uspješnu saradnju na još godinu dana. To je sedma sezona za redom kako je Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve fudbalske lige.  Ugovor o nastavku saradnje potpisali su Milija Zeković pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove – poslovni segment i predsjednik FSCG Dejan Savićević.

„Zaista je velika čast biti uz nacionalni fudbalski tim u jednom tako važnom trenutku, pred put u Lihtenštajn i Austriju, na  kvalifikacije za EURO 2016“ – rekao je Zeković.

On je istakao da je riječ o dugogodišnjem uspješnom partnerstvu. ‘’Pred nama je sedma sezona saradnje, a ako je vjerovati onima koji se bave brojevima, broj sedam znači sreću i savršenstvo.“

Zeković je je članovima reprezentacije i rukovodstvu FSCG prenio puno lijepih želja i podrške od zaposlenih u Telekomu i poželio im da ih i dalje prate pobjednički duh i sjajna timska energija.

”Ponosni smo što jedna od najvećih, ako ne i najveća kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa nama, sedmu godinu za redom. Mislim da smo dosadašnjim igrama i rezultatima opravdali ovo partnerstvo na najbolji mogući način, i da će tako biti i ubuduće“ – rekao je predsjednik FSCG.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *