Nagrade za nove i postojeće korisnike Master kartica Hypo banke

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria Banka od danas organizuje nagradnu kampanju namijenjenu postojećim i budućim korisnicima MasterCard platnih kartica, stoji u saopštenju, banke.

Vrijeme trajanja nagradne kampanje je od 1. oktobra do 30. novembra, i u tom intervalu klijentima će biti podijeljeno ukupno 84 nedjeljne i glavne nagrade.

Nagrađeni će biti novi korisnici MasterCard kartica, ali i oni koji već posjedjuju Hypo karticu na rate.
“Hypo banka će “najbrže” nove klijente svake nedjelje obradovati sa devet nedjeljnih poklona i to: prva tri klijenta koja apliciraju i dobiju Master karticu ce biti nagradjena sa vaučerom Bar kod shopa, vrijednosti 50 eura; naredna tri klijenta će biti nagrađena MP4 playerom; preostala tri klijenta dobijaju kožni novčanik za kartice, i tako svake nedjelje do isteka nagradne kampanje”, kazali su u HAAB-u.

Glavne nagrade će na kraju biti izvučene iz bubnja – u kojem će se naći imena svih novih korisnika MasterCard kartica; kao i imena svih postojećih korisnika – koji odrade bar jednu POS transkaciju ne manju od 10 eura, u periodu od dva mjeseca. Svi oni su kandidati za glavne nagrade.

Prva glavna nagrada je put u Pariz za dvije osobe. Druga nagrada je iPad, a treća nagrada je iPhone 5.
“Sama Hypo MasterCard Standard kartica na rate, klijentima omogućava otplatu duga i do 12 rata bez kamate i to za: kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu. Otplata na rate važi za sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu.

Korisnici Hypo MasterCard Standard kartice na rate imaju mogućnost da, bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavcem ili ne, ostvare kupovinu ili podizanje gotovine i plaćeni iznos podijele od dvije do 12 rata, i time na jednostavan način odgode naplatu i rasterete svoj kućni budžet”, kazali su u HAAB-u.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *