CKB promovisala Kidsland kredit

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka a.d Podgorica od danas u ponudi ima CKB Kidsland kredit koji omogućava iznose i do 10.000 EUR bez žiranata, u saradnji sa prodavnicama dječije opreme Kidsland i buticima OVS Kids.

“Prilikom kreiranja ovog kreditnog proizvoda koji predstavlja primjer uspješne saradnje sa našim klijentom, cilj nam je bio da izađemo u susret kategorijama klijenata kojima je potrebna dodatna podrška. Rođenje djeteta je velika radost za cijelu porodicu i iziskuje velike troškove. CKB Kidsland kredit je namijenjen roditeljima i onima koji žele da ih podrže, a CKB ih dodatno daruje iznosom od 50 eura koje uplaćuje na račun klijenta kod CKB”, izjavio je Nebojša Nedić, izvršni direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Dio CKB Kidsland kredita može se iskoristiti za kupovinu kompletne opreme za bebe, garderobu, dječije igračke sa popustom od 5% i atraktivnim poklon kasicama čija je vrijednosti nešto više od 20 eura, dok sa ostatkom novca klijent može raspolagati po sopstvenom nahođenju.

„Novi proizvod CKB banke smo rado podržali zbog velikog potencijala koji leži u mogućnosti da klijenti-budući roditelji naprave odabir svih neophodnih stvari za bebu u jednom trenutku i na jednom mestu u Kidsland i OVS kids radnjama.  Sigurni smo da će ovaj, takoreći zajednički proizvod, imati veliki efekat jer će se kupovina objediniti i olakšati. I na samom kraju, ali najvažnije – roditelji će biti zadovoljni“, izjavio je Dragan Janjević vlasnik Kidsland-a.

U ponudi je takođe i CKB penzionerski kredit sa polisom životnog osiguranja, sa opcijom za trgovinu opreme za bebe i ostale dječije opreme u svim objektima Kidslend i OVS Kids, kako bi svojim unucima pričinili dodatnu radost i pažnju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *