Tri godine postojanja portala Bankar.me

Dodajte komentar

Danas je 1.111. dan postojanja prvog i jedinog ekonomskog portala u Crnoj Gori – Bankar.me. U to ime, obnovili smo mu ruho, a želimo i da se pohvalimo brojkama koje portal nosi na svom hostingu:

  • 17.344 posta, tj nešto preko 15 u prosjeku po danu objavljenih autorskih analiza, novinskih članaka, intervjua, ili pak ažurno preuzimanog materijala sa velikog broja izvora,
  • 7.575 pratećih fotografija i ilustracija,
  • hiljade komentara…

Uprkos svjetskoj finansijskoj, krizi eurozone, slomu Grčke, tenzijama u Ukrajini i brojnim drugim padovima i recesijama...portal Bankar.me bilježi konstantan rast – svake godine više nego dvostruko više posjetilaca:

Zvanična Google statistika portala kaže i da je 48 procenata onih čitalaca koji se svakodnevno vraćaju na naš portal, što govori da je skoro polovina onih koji jednom dođu na Bankar.me obavezno se i vrate. Najveći broj posjetilaca našeg portala dolazi iz Crne Gore, njih 62,69 odsto, slijede posjetioci iz Srbije sa 18,02 odsto, a zatim su tu i Bosna i Hercegovina sa 5,21 odsto i Hrvatska sa 3,32 odsto, dok je Google Analytics registrovao posjete iz skoro svih zemalja svijeta sa različitih kontineta (trenutno 173 zemlje), koji zahvaljujući našoj sve boljoj pozicioniranosti na internet pretraživačima, često navrate i u arhivu Bankara.

Našu stranicu na Facebooku prati 3.199 prijatelja kao i na Twitteru dodatnih 709.

Sve ove statističke cifre i podaci koje prate naš rad, čine nas vrlo ponosnim, ali nas ujedno obavezuju da nastavimo sa širenjem portala i bogaćenjem njegovog sadržaja. Sve to nam puno olakšavaju naši prijatelji i pokrovitelji portala kojima, kao i našim dragim i poštovanim čitaocima, dugujemo veliku zahvalnost i poštovanje za povjerenje koji polažu i koje će nadamo se polagati u nas i u buduće.

Hvala što nas pratite, želimo vam svako dobro!

Aleksandar Šćekić, [email protected]

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *