Otvoren tehnički pregled Sava Car u Budvi

Dodajte komentar

Juče je svečano otvorena poslovnica i tehnički pregled Sava Car DOO u Budvi, na adresi Topliški put bb.

Sava Car DOO, čiji je osnivač Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro, bavi se otvaranjem stanica za tehnički pregled i pružanjem usluga u toj oblasti.

Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate i to bez kamate, kao i popuste za svoje klijente.

Vrpcu su presjekli izvršni direktor Sava Montenegro AD – Nebojša Šćekić i izvršni direktor Sava Car DOO – Radenko Damjanović.

Građani i pravna lica iz Budve i okoline imaju priliku da dobiju najkvalitetnije usluge: tehnički pregled, osiguranje motornih vozila, registraciju, prenos vlasništva, homologaciju, potvrde proizvođača, zeleni karton i drugo.

Društvo ima poslovnice u svim većim gradovima Crne Gore: Podgorici, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Tivtu, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima, Rožajama i Mojkovcu, dok u Beranama, Pljevljima, Bijelom Polju, Vladimiru, Podgorici, Nikšiću, a od sada i u Budvi ima i tehničke preglede.

Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate i to bez kamate, kao i popuste za svoje klijente.

Pored osnovne djelatnosti, DOO Sava Car će dio svojih aktivnosti usmjeriti i na kreiranje i sprovođenje preventivnih mjera u cilju povećanja bezbjednosti saobraćaja na putevima, što će uz ispoljenu društvenu odgovornost imati i pozitivan uticaj kroz smanjenje broja šteta kod osiguranika, odnosno učesnika u saobraćaju.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 15 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *