Otvorena nova CKB filijala u Nikšiću

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka otvorila je danas novu filijalu u Nikšiću na Trgu Slobode. Iz CKB-a je saopšteno da je nakon Podgorice i Budve, nikšićka filijala CKB banke dobila potpuno drugačiji i prepoznatljiv koncept, koji će omogućiti najefikasnije i najefektnije obavljanje bankarskih usluga.

Na prostoru od preko 320 metara kvadratnih, filijala pruža niz pogodnosti i novina. Jedna od njih je sistem za pozivanje, koji ima za cilj da pomogne klijentima i zaposlenima u realizaciji poslova na najefikasniji način.

“CKB je članica multinacionalne bankarske grupacije OTP i na naše zadovoljstvo u mogućnosti smo da koristimo najbolju bankarsku međunarodnu praksu kako bi unaprijedili naše proizvode a sam sistem napravili održivim i kvalitetnim. U isto vrijeme mi smo i lokalna banka prilagođena i posvećena potrebama tržita Crne Gore. Vjerujemo da upravo kobinacija oba pristupa CKB čini bankom na koju Nikšić i Crna Gora mogu da računaju. Sama koncepcija razvoja, unapređenje poslovnog ambijenta i kontinuitet ulaganja na ovim prostorima ukazuje na ozbiljnost OTP Grupe čija je CKB članica”, istakao je Nebojša Nedić, izvšni direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Filijala je strukturisana na način da odražava društvenu odgovornost CKB, koja predstavlja jedan od osnova njene poslovne strategije.

„Bolja usluga, ugodniji i prijatniji prostor predstavljali su smjernice prilikom rekonstrukcije prostora. Našim klijentima će biti omogućeno da se u lijepom ambijentu upoznaju se sa različitim proizvodima i uslugama koje Banka pruža. Najmlađi članovi naše zajednice će takođe imati svoj ugao gdje će moći da se igraju i crtaju. Na ovaj način nastojimo da pružimo najefikasniju i najbolju uslugu klijentima u društveno odgovornom i prijateljskom okruženju. Težimo da pružimo podršku različitim društvenim grupama, novine su kutije za dobrovoljne priloge koje takođe predstavljaju dio podrške zajednici. Još jedna novina koju smo ovdje uveli i koja se pokazala kao uspješna praksa je sistem za pozivanje klijenata, koji ima za cilj da pomogne klijentima i kolegama u realizaciji poslova na najefikasniji način. Ljudi su obično nepovjerljivi prema novim i savremenim pristupima, ali se iz dosadašnje prakse pokazalo da se na dobro lako navići”, kazao je Igor Bulatović, direktor filijale.

Iz CKB-a su saopštili da aktivnost banke na polju društvene odgovornosti predstavlja jedan od osnovnih stubova poslovanja. Podsjećaju da je CKB zvanična banka festivala Bedem festa koji se održati u periodu od 5. do 7. septembra 2014. godine u Nikšiću u okviru manifestacije “Septembarski dani kulture”. Pored podrške događajima iz oblasti kulture, banka je posvećena podršci zdravstva i obrazovanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *