Hipotekarna banka: Novi servis za brzi transfer novca

Dodajte komentar

Hipotekarna banka ponudila je, po prvi put na crnogorskom tržištu, novi servis za brzi transfer novca, ‘Ria Money’. Ovaj servis obezbjeđuje pouzdanu i kvalitetnu globalnu uslugu transfera novca, od korisnika do korisnika, po najkonkurentnijim cijenama na tržištu.

Prednosti korišćenja servisa transfera novca ‘Ria Money’ su mnogobrojne. Prije svega, najniže provizije prilikom slanja novca, potom brzina, jer je novac dostupan već deset minuta nakon uplate (u zavisnosti od radnog vremena isplatnih mjesta i vremenskih zona). Servis je jednostavan, jer je za podizanje novca dovoljan samo PIN broj (od jedanaest cifara) i indentifikacioni dokument korisnika (lična karta ili pasoš). Primalac ne popunjava nikakve obrasce prilikom podizanja novca, što cijelu proceduru isplate čini izuzetno brzom i komfornom.

Transfer novca putem ‘Ria Money’ servisa je siguran, jer kompanija koristi najnovija kompjuterska sigurnosna rješenja i tehnologije i sarađuje samo za provjerenim partnerima, na taj način štiteći lične podatke korisnika. Servis je dostupan na preko 155.000 uplatnih/isplatnih lokacija u preko 130 zemalja.

Hipotekarna banka je uvođenjem ovog servisa još jednom pokazala da je u potpunosti posvećena svojim klijentima i svoju ponudu bazira prvenstveno u odnosu na njihove potrebe.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *