CKB nagradna igra "Putovanje za koje vam treba VISA"

Dodajte komentar

CKB za sve svoje klijente, vlasnike CKB VISA platnih kartica (debitne i kreditne) u Crnoj Gori organizuje nagradnu igru pod nazivom “Putovanje za koje vam treba VISA”, u cilju promocije svojih i VISA proizvoda i usluga, kao i nagraivanja svojih sadašnjih i buducih klijenata.

Nagrade u navedenoj nagradnoj igri su 9 putovanja za dvije osobe u Rim, Pariz i Bec.

Dobitnici se biraju pomocu specijalizovanog programa koji po sistemu slucajnog uzorka bira dobitnike, a prema sljedecim kriterijumima:

  • iznos placanja na POS terminalu putem koga potrošac ostvaruje pravo na ucešce u nagradnoj igri mora iznositi minimum 1 EUR;

  • za svaku transakciju korisnik dobija 1 poen, a ne više od 3 poena nedjeljno;

  • što više poena sakupi, ucesnik ima vece šanse za dobitak, jer se za svaki sakupljeni poen, ime ucesnika odnosno broj kartice, pojavljuje po jednom u bazi podataka;

  • klijent koji aplicira, dobije i aktivira CKB VISA Electron, CKB VISA Classic, CKB VISA Gold ili CKB VISA Charge karticu dobija 5 poena u periodu nagradne igre;

  • pravo ucešca u nagradnoj igri ostvaruju svi klijenti koji koriste CKB VISA platne kartice na POS terminalima, kao i novi klijenti koji u periodu nagradne igre aplicira, dobije i aktivira CKB VISA Electron, CKB VISA Classic, CKB VISA Gold ili CKB VISA Charge karticu.

Zaposleni u CKB-u ne mogu biti ucesnici u nagradnoj igri.

Prva nagrada je putovanje za Rim za dvije osobe u trajanju od 4 dana koje ukljucuje avio prevoz iz Podgorice sa uracunatim taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad i 3 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4 zvjezdice. Vrijednost nagrade iznosi 958 EUR sa uracunatim PDV-om. Prva 3 dobitnika koji budu izvuceni osvajaju putovanja za Rim.

Druga nagrada je putovanje za Pariz za dvije osobe u trajanju od 4 dana koje ukljucuje avio prevoz iz Podgorice sa uracunatim taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad i 3 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4 zvjezdice u centru Pariza. Vrijednost nagrade iznosi 938 EUR sa uracunatim PDV-om. Naredna 3 dobitnika koji budu izvuceni osvajaju putovanja za Pariz.

Treca nagrada je putovanje za Bec za dvije osobe u trajanju od 4 dana koje ukljucuje avio prevoz iz Podgorice sa uracunatim taksama, transfer do hotela i nazad i 3 nocenja sa doruckom u hotelu sa 4 zvjezdice u centru Beca. Vrijednost nagrade iznosi 678 EUR sa uracunatim PDV-om. Posljednja 3 dobitnika koji budu izvuceni osvajaju putovanja za Bec.

Ukupni fond za nagrade je 7.722 EUR sa uracunatim PDV-om. Nagradna igra pocinje 18.08.2014. i traje do 16.10.2014. godine.

Izvlacenje nagrada ce biti izvršeno 17.10.2014. godine u prisustvu troclane komisije koja ce bit odreena posebnom Odlukom.

Detalje i pravila nagradne igre možete pronači na ovom linku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *