Hipotekarna banka lansirala Platinum MasterCard karticu

Dodajte komentar

Hipotekarna banka, u saradnji sa Porto Montenegrom i kompanijom MasterCard, lansirala je Platinum MasterCard PayPass Porto Premier beskontaktnu platnu karticu – prvu Platinum bankovnu karticu na crnogorskom tržištu iz palete Premium proizvoda kompanije MasterCard, saopšteno je Portalu Analitika iz Hipotekarne banke.

Ističući zahvalnost partnerima projekta na velikoj podršci, izvršni direktor Hipotekarne banke Aleksandar Mitrović istakao je da je banka posebno ponosna na uspješnu saradnju sa Porto Montenegrom, naročito jer je zajednička kartica ovog tipa prva i jedinstvena u regionu.

-Svi korisnici ove kartice moći će da osjete benefite njenog korišćenja u zemlji i inostranstvu- kazao je Mitrović.

Povodom lansiranja kartice, pr manedžer kompanije Adriatic Marinas– Porto Montenegro Danilo Kalezić izjavio je da je Porto Montenegro prepoznat po odabiru partnera koji nude vrhunsku uslugu, prate savremene svjetske trendove i osluškuju zahtjeve svojih klijenata.

-Među njima svoje mjesto zauzela je i Hipotekarna banka, koja je u saradnji sa MasterCard-om uspješno završila projekat implementacije ove, prve u Crnoj Gori, Platinum MasterCard kartice za naše rezidente iz svih krajeva svijeta- naveo je Kalezić.

Predstavnica kompanije MasterCard za tržišta Srbije i Crne Gore Jelena Ristić naglasila je da pogodnosti koje nudi rizort Porto Montenegro, kombinovane sa pogodnostima namenjenim korisnicima MasterCard premijum proizvoda i beskontaktnom platnom tehnologijom kao jednim od najbržih načina plaćanja danas, čine novu karticu Platinum MasterCard PayPass Porto Premier jedinstvenim proizvodom na crnogorskom tržištu i šire.

-Izuzetno smo zadovoljni time što je naš partner, Hipotekarna banka, prepoznala MasterCard beskontaktnu platnu tehnologiju i premijum program pogodnosti kao idealna svojstva ovog novog proizvoda- rekla je Ristić.

Uspješnim završetkom projekta implementacije Platinum MasterCard kartice, Hipotekarna banka je ponovo pokazala da je lider u inovacijama u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *