SMSBank – Mobilna aplikacija

2 komentara

Firma 2bi.me iz Podgorice je napravila mobilnu aplikaciju koja olakšava korišćenje SMS usluga banaka u Crnoj Gori.

Mobilna aplikacija SMSBank namijenjena je svim ljudima koji žele na jednostavan način da dobiju informaciju o stanju na svom bankovnom računu.

Ideja da ukucavate određeni broj na koji treba da pošaljete poruku, te da unesete odgovarajući kod kao sadržaj poruke, najčešće će vas odvratiti od toga da koristeći SMS servise banke provjerite stanje na računu i biće vam vjerovatno lakše da odete do obližnjeg bankomata ili pretražite poruke koje ste ranije dobili od banke.

U kompaniji “2bi.me” su željeli ovo da promijene i da ove važne informacije učine dostupnijim.

Kako aplikacija funkcioniše?

Nakon početnih podešavanja, pomoću samo jednog klika saznajete stanje na svom računu, kreditnoj kartici ili slično. Aplikacija je potpuno sigurna za korišćenje, jer nema uvid u bilo kakve finansijske informacije o korisniku, već služi samo kao zamjena za uobičajeni proces kucanja SMS poruke na odredjeni broj sa odgovarajućim kodom i njeno slanje.

Kada se aplikacija startuje, prvo što treba da uradite jeste da izaberete jednu ili više banaka čije SMS usluge želite da koristite. Nakon toga, klikom na željenu banku, dobijate mogućnost korišćenja SMS usluga koje banka nudi. Kada izaberete uslugu koja vam treba, pojaviće se standardni ekran za slanje SMS poruke na vašem mobilnom uređaju sa već unijetim potrebnim sadržajem poruke kao i brojem na koji je treba poslati, tako da sve što treba da uradite nakon toga, jeste da pošaljete poruku.

iOS verzija

Android verzija

Da li je komplikovano podesiti aplikaciju?

Podešavanje aplikacije je veoma jednostavno, a da bi maksimalno olakšali stvari, iz kompanije “2bi.me” pripremili su uputstva za sve banke u Crnoj Gori, koja možete preuzeti klikom na LINK.

Podijeli ovaj članak
2 Komentara
  • Pohvale za ostvarivanje aplikacije za obje vrste današnjih mobilnih OS-a.
    I jedno pitanje, da li je moguće sa ovom aplikacijom imati uvid u sva stanja, tj. ne samo tekući već i štedni nalog, ili to zavisi od banke šta ona nudi SMS servisom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *