Popusti za klijente Hipotekarne banke na Sea-dance festivalu

Dodajte komentar

U toku trajanja Sea Dance festivala, od danas do 17. jula, za korisnike Premium MasterCard PayPass kartice Hipotekarne banke, obezbijeđeni su posebni popusti na cijene pića i suvenira, na licu mjesta.

Kako je saopšteno iz ove banke, terminali za plaćanje karticama bilo koje banke biće postavljeni na pet mjesta u okviru zone šankova, kao i na mjestima gdje se dopunjava festivalska kartica, ali samo posjetioci koji imaju Premium MasterCard PayPass karticu Hipotekarne banke, dobiće posebne popuste na cijene pića i suvenira.

Iz Hipotekarne banke su podsjetili da će 16. i 17. jula u okviru luksuznog kompleksa Dukley Gardens u Budvi biti održan VIP humanitarni događaj ‘BE HUMAN’, a čitav iznos od prodaje karata biće usmjeren za pomoć žrtvama nedavnih poplava u regionu.

“Hipotekarna banka, kao zvanična banka festivala, aktivno se uključila u animiranje svojih klijenata da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i daju svoj doprinos. Karte za ovaj humanitarni događaj se mogu kupiti na samom ulazu u Dukljanske vrtove, obije večeri uz obaveznu rezervaciju putem telefona 069204598, a za više informacija pozvati 067 638342. Posjetioce Dukley Gardens 16. jula očekuje dnevna žurka pod nazivom “BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET”, dok će se vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiti 17. jula, sa početkom u 21 čas, koji će obiljeležiti velika svjetska zvijezda i vodeće ime Sea Dance festivala Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta. Kompletna dobit od prodaje GOLD I PLATINUM VIP ulaznica za Sea Dance festival namenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji”, piše u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *