HB Premium aplikacija nudi informacije o sniženjima i plaćanju na rate

Dodajte komentar

Hipotekarna banka predstavila je  HB Premium aplikaciju koja klijentima omogućava da na brz i jednostavan način saznaju sve o MasterCard PayPass Premium karticama, kao i o svim prodajnim mjestima gdje se mogu ostvariti popusti do 25 odsto tokom cijele godine i plaćati na rate bez kamate do 12 mjeseci.

Iz Hipotekarne banke je saopšteno da aplikacija nudi  korisne informacije klijentima, te olakšava i ubrzava  korišćenje Premium kartice. Aplikacija nudi  prgled u preko 600 radnji u kojima se mogu ostvariti  popusti i kupovina na rate, po gradovima i kategorijama, a dostupna su i  obavještenja o svim novitetima i specijalnim promocijama. Takođe, aplikacija nudi mogućnost sugerisanja radnje koja nije u Premium programu, kao i provjeru prava na MasterCard Premium PayPass karticu i mogućnost zakazivanja sastanka sa bankarom.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

HB Premium aplikaciju mogu preuzeti svi korisnici Androida i uređaja sa IOS operativnim sistemom, kroz njihovu prodavnicu aplikacija. Aplikacija je potpuno besplatna I laka za korišćenje.

Proizvod je namijenjen klijentima koji već koriste Master Card Premium PayPass karticu, ali i svim potencijalnim korisnicima ove jedinstvene, zajedničke kartice Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma.

“Podsjećamo, svi klijenti koji posjeduju ovu karticu ostvaruju mnogobrojne povoljnosti: popusti do 25 odsto na preko 600 prodajnih mjesta u Crnoj Gori, dodatni popusti od 10 odsto na cijene telefona u T-Shop-ovima, podizanje gotovine na bankomatima Hipotekarne banke bez provizije, mogućnost kupovine na rate, mogućnost plaćanja telefonskog računa u T-centrima i na bankomatima Hipotekarne banke bez provizije, dopuna pre-paid računa na bankomatima Hipotekarne banke”, saopšteno  je iz Hipotekarne banke.

Iz Hipotekarne banke je saopšteno da će priliku da po prvi put praktično iskoriste sve prednosti ove aplikacije, imati  klijenti koji se odluče na kupovinu tokom održavanja Shopping night događaja u Podgorici,  27. juna, koji će pored postojećih, moći da ostvare i dodatne popuste.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *