Hipotekarna banka zvanična banka Southern Soul Festivala

Dodajte komentar

Hipotekarna banka, zvanična banka ovogodišnjeg Southern Soul Festivala, sa zadovoljstvom obavještava sve zaintresovane da se od 5. juna, u svih 17 filijala širom Crne Gore karte za festival mogu obezbijediti po povoljnijim uslovima.

Za svoje klijente, Hipotekarna banka je obezbijedila specijalan popust, te četvorodnevnu kartu mogu kupiti za svega 32 EUR. Karte mogu kupiti i oni koji još uvijek nijesu klijenti Banke, ali po nešto većoj cijeni od 36 EUR. Organizatori Festivala će svima koji iskoriste povoljnost kupovine uz popust u poslovnicama Hipotekarne banke, kartu poslati na željenu adresu u roku od 24h.

Takođe, banka je u saradnji sa Southern Soul Festivalom svim korisnicima Premium MasterCard Paypass kartice omogućila popust od 10% na cijene hrane i pića na samom festivalu.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Za sada se u prodaji mogu naći samo četvorodnevne festivalske karte, a nakon objave line up-a po danima, očekuje se i početak prodaje jednodnevnih ulaznica.

Southern Soul Festival Montenegro se ove godine vraća na jednu od najljepših pješčanih plaža na Jadranskoj obali, od 26. do 29. juna, na lokaciji Dolcinium Kite Club-a na Velikoj plaži.

Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih izvođača sa različitih svjetskih kontinenata, Evrope i regiona pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u i podijeliti sa publikom najbolje od soul-a, jazz-a, disco-a i house-a, te ostalih srodnih žanrova. Više od 100 sati muzičkog programa, na tri stejdža  u sinergiji sa morem, suncem  i pijeskom, najavljuju potpuno novu vrstu provoda i uživanja.

Više informacija o festivalu saznajte na www.southernsoulfestival.com ili na Facebook stranici www.facebook.com/SouthernSoulFestival

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *