Krediti HAAB u saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom

Dodajte komentar

U saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom, Hypo Alpe Adria banka AD Podgorica obezbijedila je sredstva za kredite malim i srednjim preduzećima, ali i većim kompanijama, uz kamatnu stopu počev  od 6% (efektivna kamatna stopa je6,55 odsto).

Akcenat u ovoj kampanji stavljen je na podršku poljoprivredi i turizmu, gdje se kod kredita u oblasti turizma daje mogućnost sezonskog načina otplate, prilagođenog novčanim tokovima zamjotražioca, kao i kompanijama iz ostalih djelatnosti koje zadovolje uslove finansiranja.

Kreditna linija je namjenjena za: investicije, nabavku obrtnih sredstava, pripremu turističke sezone kao i za refinansiranje postojećih obaveza.

Maksimalni iznos kredita je do million eura (1.000.000 EUR) dok je minimalni iznos10.000 EUR, a uslovi kredita bi se usklađivali sa potrebama i mogućnostima svakog klijenta pojedinačno.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Za klijente čije su potrebe izvan okvira definisanih sa Investiciono-razvojnim fondom Banka je takođe obezbjedila široku paletu kreditnih proizvoda.

Primarni cilj cjelokupnog programa je podrška razvoju i rastu mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika iz više sektora,  kroz  podsticaj unaprjeđenja  proizvodnih kapaciteta, proširenje proizvodnje, kao i uvođenja novih tehnologija.

Hypo Alpe Adria banka je pouzdan partner malog i srednjeg bizisa, kao i većih kompanija, koji prati njihovu profesionalnu aktivnost i daje svoj doprinos uštedi  njihovog vremena i novca. Ugovor sa HAAB im obezbjeđuje očekivani kvalitet i ispunjenje zahtjeva. Zahvaljujući čvrstoj povezanosti unutar Hypo Alpe Adrie i rasprostranjenosti naše mreže, finansiranje je uvijek usmjereno i prilagođeno potrebama klijenata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *