Donacija CKB-a Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog centra Crne Gore

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka AD Podgorica donirala je dva računara Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitacijuKliničkog centra Crne Gore.

“Banka u okviru društveno odgovornog poslovanja kontinuirano ulaže u oblast zdravstvene zaštite i prepoznaje potrebe zdravstvenih radnika. Donirani računari će u znatnoj mjeri olakšati rad ljekara Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u njihovom svakodnevnom radu što će za rezultat imati pružanje kvalitetnije usluge pacijentima“, istakla je Branislava Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata.

Po riječima Dr Vesne Bokan-Mirković, zamjenice direktora Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ova značajna donacija doprinosi kontinuiranom radu Kliničkog centra da građanima pruži visoko kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Informaciona tehnologija i računarska oprema su dio efikasnih zdravstvenih sistema.  Želim da se zahvalim u ime svih zaposlenih i u svoje lično ime Crnogorskoj Komercijalnoj Banci što prepoznaje potrebe zdravstvenog sistema”, rekla je dr Vesna Bokan-Mirković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *