La Rata kartica – Za kupovinu na rate bez kamate

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro lansirala je novu La Rata MasterCard karticu koja omogućava otplatu u ratama svih utrošenih iznosa na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu.

Kartica je namijenjena građanima – budućim i sadašnjim klijentima Societe Generale Montenegro koji svoja redovna primanja primaju preko računa u banci, kao i deponentima banke.

Imajući u vidu da je mnoge lične i porodične kupovine lakše priuštiti ukoliko se plaćaju na rate banka je odlučila da izađe u susret građanima i svojim klijentima i da im uz pomoć ove kartice omogući plaćanja u ratama kojih, u zavisnosti od prodajnog mjesta, može biti čak i 12. Na svim prodajnim mjestima sa kojima banka ima saradnju plaćanje se vrši bez ikakve provizije. Bez obzira na broj rata uz La Rata karticu se kupljeni proizvodi i usluge plaćaju bez obračuna kamate u slučaju redovne otplate rata. Čak i ukoliko banka nema sklopljen ugovor sa određenim prodajnim objektima građanima je omogućeno da uz La Rata karticu troškove svoje kupovine mogu platiti na 3 rate za iznose kupovine do 300 eura, odnosno na 6 rata za iznose kupovine preko 300 eura. Uz La Rata karticu kupljeni proizvodi i usluge se dobijaju odmah dok prva rata dospijeva tek poslednjeg dana u mjesecu u kojem je kupovina obavljena.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Vlasniku računa koji ima svoju La Rata karticu mogu biti izdate i do dvije dodatne kartice čime se može olakšati raspolaganje sredstvima članovima porodice, studentima u inostranstvu itd.

Mjesečna članarina za La Rata karticu je samo 1,90 eura, a  zahtjev za izdavanje ove kartice može se podnijeti u bilo kojoj ekspozituri Societe Generale Montenegro.

Sve VISA i MasterCard kartice Societe Generale Montenegro izdaju se sa čipom, a na svim bankomatima banke može se promijeniti PIN svake od ovih kartica. Time se građanima omogućava da za svoj PIN izaberu kombinaciju brojeva koja im najbolje odgovara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *