Telenor najbolji poslodavac u Srbiji

Dodajte komentar

Kompanija Telenor proglašena je najboljim poslodavcem u Srbiji u kategoriji velikih preduzeća na osnovu referentnog istraživanja kompanije Infostud. Telenor je osvojio i priznanje za najbolje plasirano veliko preduzeće u kategoriji korporativnih komunikacija.

„Dobiti nagradu za najboljeg poslodavca izuzetna je čast za našu kompaniju. Telenor posluje na tržištu Srbije već gotovo osam godina i za to vrijeme, zajedno sa našim zaposlenima, uspjeli smo da izgradimo jednu inovativnu, motivisanu i drugačiju kompaniju. Srećni smo što je Telenorov način rada, koji nam daje jasne smjernice kako da se ophodimo u svakodnevnom radu i motivišemo zaposlene da zajednički stvaramo uspjeh naše kompanije, naišao na pravi odziv. Ovo je još jedna potvrda da je Telenor odlično mjesto za rad i dodatni motiv da našu kompaniju učinimo još boljim poslodavcem“, rekla je Sandra Štajner, izvršna direktorka ljudskih resursa i korporativnih komunikacija.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

U istraživanju, zasnovanom na anonimnoj anketi u kojoj su zaposleni ocjenjivali svoje poslodavce, učestvovalo je 47 kompanija u kojima radi više od 13.700 zaposlenih. Između ostalog, istraživanjem se utvrđuje koliko su zaposleni zadovoljni svojim poslodavcima, koje su jake strane poslodavaca i gdje postoji prostor za unaprijeđenje.

Anketa sadrži pitanja koja se odnose na utvrđivanje strukture uzorka (pol, starost, ukupan radni staž, radni staž u preduzeću, školska sprema, sektor, rukovodilac/izvršilac) kao i 80 iskaza koji se mogu razvrstati u sedam kategorija: korporativna komunikacija, radni uslovi organizacija rada, razvojne mogućnosti, međuljudski odnosi, lojalnost zaposlenih i zadovoljstvo radnim mjestom.

*Izvor: BIZLife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *