Ona je dobila posao zahvaljujući Instagramu

Dodajte komentar

Novi trendovi u zapošljavanju sve su prisutniji u svijetu, pa tako imamo i jedan svježi primjer iz SAD.

Dizajenerka Hannah Perinne Mode, dobila je posao zahvaljujući fotografijama na svom Instagram profilu  piše Business Insider.

Instagram za neke poslodavce postaje veoma bitan pri zapošljavanju novih radnika, posebno ako se cijeni njihova kreativnost.

Jedan od tih poslodavaca dao je priliku i dizajnerki iz Njujorka, upravo zbog njenih radova koje je objavila na Instagramu. Ona je dobila posao kreativnog direktora, dvije i po godine nakon što je počela objavljivati na Instagramu.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

U početku je to radila iz zabave, a kasnije se više posvetila tome, te počela objavljivati skice, slike, te slučajne fotografije sa prijateljima.

U razgovoru sa novinarima je kazala kako joj je Instagram odlično poslužio da sa drugima dijeli vizuelnu komponentu svoga života, te da je gotovo sve što je objavila na Instagramu, na neki način remek-djelo.

“Mnogi su me kontaktirali zbog mojih radova i to mi je divno. Iz mog profila su mogli prosuditi kakva sam osoba, ali i dobiti neku inspiraciju za svoje projekte. A, to što sam dobila posao, je samo divna posledica svega toga”, kazala je Hannah.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *