Hypo Banka obilježila osmi rođendan u Crnoj Gori: Otvorena nova ekspozitura

Dodajte komentar

Hypo-Alpe-Adria Bank AD Podgorica obilježila je danas, 10. aprila, svoj  osmi rođendan otvaranjem 11. ekspoziture, u ulici Bratstva i jedinstva 44. u Podgorici ( preko puta tržnog centra Gintaš), uz donaciju Osnovnoj školi “Milorad Musa Burzan”.

Podgorica, kao administrativni i poslovni centar Crne Gore je među prioritetima banke, i  u ulici Bratstva i jedinstva 44. otvorena je treća podgorička ekspozitura banke.

Izvršni direktor za poslove upravljanja rizicima Hypo Alpe Adria banke, Željko Đukanović, na oficijelnom otvaranju nove ekspoziture, je istakao  da je riječ o banci koja razgranava poslovnu mrežu, te sa oko 200 zaposlenih, opslužuje oko 37 hiljada klijenata.

–  U novoj ekspozituri nam je cilj da obezbijedimo što kvalitetniji servis svim našim klijentima u ovom dijelu grada i da istovremeno proširujemo ponudu kvalitetnih usluga prema građanima i preduzećima – kazao je Đukanović.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Nova ekspozitura,  kao i sve ostale  poslovnice Hypo banke, građanima i pravnim licima nudi veliki broj bankarskih proizvoda i usluga, a tržištu su najzanimljiviji gotovinski krediti do 15.000€ za fizička lica, od čega do 10.000 i bez žiranata; Hypo štednja sa odličnim kamatnim stopama i mnoge druge usluge, koje su od danas na dohvat ruke građanima u ovom dijelu Podgorice.

Hypo Alpe Adria je kapitalno snažna banka, i izuzetno likvidna, sa stopom adekvatnosti kapitala od čak 20 odsto, što je duplo više od zahtjeva regulatora. Takva snažna kapitalna baza sama je po sebi najbolje jamstvo bančine stabilnosti i održivog razvoja.

Ove godine, plan je da pravnim i fizičkim licima Hypo banka odobri kredite do 46 miliona eura, i da, kao i do sada, bude dobar servis fizičkim licima, malom i srednjem biznisu, ali i partner velikim kompanijama za njihove projekte. Istovremeno, klijenti su u Hypo Alpe Adria banci prepoznali jakog, stabilnog i sigurnog partnera, što je rezultiralo konstantnim rastom depozita. U sektoru stanovništva depoziti su u 2013. porasli za 6,4 miliona eura, ili skoro 9 odsto, a rastući i trend je nastavljen i u 2014. godini.

U međuvremenu, naravno, u HAA se ne zaboravlja ni društveno okruženje, jer je  cilj Hypo banke da bude dio lokalnog identiteta u svakoj zajednici u kojoj posluje. Lokalna zajednica i njeni građani mogu da računaju na Hypo banku u sklopu naših mogućnosti.

Prioritet HAAB su djeca i institucije koje vode računa o njihovom organizovanom vaspitno-obrazovnom razvoju, te njihovoj socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti, tako da je Banka na svoj osmi rođendan osnovnoj školi “Milorad Musa Burzan” donirala štampač i kopir za potrebe školske administracije, kao i novčanu donaciju od 500 EUR za popravku fiskulturne sale. Izvršni direktor Hypo banke, Željko Đukanović, uručio je ovu donaciju pomoćnici direktorice škole, G-đi Borki Ćevriz.

Direktor nove ekspoziture Hypo banke je Spasoje Vujošević, a kontakti ekspoziture su:

Hypo Alpe Adria banka
Ekspozitura Podgorica III
Ul. Bratstva i jedinstva 44
tel. 020 601 170, 020 601 160

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *