Novi izvršni direktor kompanije Luštica Development AD

Dodajte komentar

Predsjednik Upravnog odbora kompanije Luštica Development AD imenovao je Ihaba Kamela, direktora Trezora kompanije Orascom Development Holding, na poziciju izvršnog direktora Luštica Development AD. Kamel je vršilac dužnosti na čelu kompanije u Crnoj Gori od 24. marta 2014. godine.

„Tokom karijere u kompaniji Orascom Development Holding, Ihab je bilježio uspješne poslovne rezultate i učestvovao u stvaranju naše poslovne strategije“, rekao je Samih Saviris, predsjednik Upravnog odbora. „Radujem se što ću moći da pružim podršku Ihabu kao vršiocu dužnosti izvršnog direktora kompanije Luštica Development AD i što ćemo zajedno raditi na razvoju projekta Luštica Bej”, dodao je Saviris.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Ihab Kamel je direktor Trezora kompanije Orascom Development Holding i posjeduje 21 godinu radnog iskustva. Prije preuzimanja sadašnje pozicije, Kamel je radio u kompaniji Nestle Egipat kao direktor Trezora. Zaposlen je u Orascom Grupi od 2001. godine i dao je veliki doprinos kreiranju finansijske strategije i politike kompanije.

Ihab Kamel je diplomirani ekonomista, a završio je specijalističke studije iz oblasti upravljanja trezorom u Istanbulu, kao i iz oblasti korporativnih finansija na univerzitetu London Business School.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *