Završena nagradna igra Hypo banke ‘Karticom plati, uvijek se isplati’

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka je obradovala svoje klijente finalnim nagradama, u okviru nagradne igre ‘Karticom plati, uvijek se isplati’.

Glavnu nagradu, putovanje za Pariz za dvije osobe dobila je Nataša Kraljević iz  Podgorice,  dok je drugu nagradu, putovanje za Rim za dvije osobe dobio Milić Simović  iz  Pljevalja.    

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Sreću je dobitnicima putovanja za Rim i za Pariz donijela poznata crnogorska  pjevačica Ivana Martinović, koja je dobitnicima odmah čestitala, i poželjela im lijep provod u Rimu i Parizu.

Ona je izvukla i imena dobitnika mjesečnih nagrada, za period korišćenja kartica od 20. 1. 2014. do 16.02.2014. godine.  Glavnu mjesečnu nagradu, iPad mini dobila je Marija Lalović  iz Herceg Novog . Drugu mjesečnu nagradu, HYPO poklon paket u vrijednosti od 50 eura  dobio je Mario David  iz Budve.

Izvlačenje je održano u sjedištu Banke u Podgorici, a potencijalni dobitnici nagrada su bili svi korisnici Visa kartica Hypo banke koji su od 16. decembra  do 16. februara svojom platnom karticom uspješno realizovali na trgovačkom POS terminalu bar jednu transakciju u vrijednosti od minimum pet eura.

Time je okončana velika nagradna igra, koju su ogranizovali Hypo Alpe Adria i Visa International.   Plaćanjem svojim visa karticama, klijenti su mogli su da osvoje neku od ukupno 50 vrijednih  sedmičnih, mjesečnih ili glavnih nagrada.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *