Đaci OŠ "Štampar Makarije" u posjeti Crnogorskoj komercijalnoj banci

Dodajte komentar

Đaci III/a i III/b odjeljenja OŠ “Štampar Makarije” danas su posjetili poslovnicu Crnogorske komercijalne banke u Podgorici, u Moskovskoj, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me. 

„CKB nastavlja dobru saradnju sa OŠ “Štampar Makarije” iz Podgorice. Prošle godine je Banka organizovala druženje sa dječijim animatorima u njihovoj školi, a đaci su tom prilikom crtali dječiji logo banke i bili nagrađeni nagradnim zimovanjem na Veruši. Danas su đaci ove škole uzvratili posjetu našoj banci, imali priliku da vide našu novu poslovnicu u Moskovskoj i učestvuju u posebno osmišljenom edukativnom programu”, izjavila je Branislava Maja Vukčević, direktor Korporativnog sekretarijata.

Pitanja najmlađih gostiju i budućih klijenata je bilo puno – željeli su da znaju kako se čuva i podiže novac, kako se izdaju kartice, kreira PIN, kako funkcioniše bankomat, kako se štedi. Posebnu pažnju im je privukao i novi sistem pozivanja klijenata koji je upravo CKB prva primjenila na crnogorskom tržištu.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Direktor filijale Podgorica, Darko Ivanović, i njegovi saradnici su sa zadovoljstvom odgovarali na sva pitanja učenika ove škole i uručili im poklone, dok su djeca i nastavno osoblje škole iskazali želju da ponovo posjete banku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *