Samsung prodaje milion mobilnih telefona dnevno

Dodajte komentar

Prema riječima Dejvida Euna, izvršnog potpredsjednika Samsunga, ova kompanija svakog dana proda milion mobilnih uređaja.

Dejvid Eun je ovu informaciju istakao na Samsung Developers konferenciji, koja je održana u ponedjeljak u San Francisku.U milion mobilnih uređaja, prodatih na dnevnom nivou, spadaju smartfoni i tableti – praktično svi mobilni uređaji. Naravno, treba uzeti u obzira da Samsung najveći dio ovih prodaja ostvaruje na osnovu Galaxy S4 smartfona, kao i nedavno lansiranog Galaxy Note 3 uređaja.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Dejvid Eun ističe da je naredni korak Samsunga povezivanje mobilnih uređaja, kako bi međusobno mogli da komuniciraju. „Želimo da sa vama (programerima) izgradimo jednu od najvećih platformi za sadržaj, usluge, aplikacije i reklame“, izjavio je Eun.

Dobra prodaja smartfona je jedan od najvećih razloga što je prošle nedjelje Samsung prijavio rekordan neto profit za posljednje tromjesečje. Analitičari ističu da je Samsung prodao između 85 i 89 miliona inteligentnih hendseta tokom posljednjeg tromjesečja, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *