Hypo banka radi uobičajeno

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka u Srbiji, kao i ostale članice Hipo Alpe Adria grupe nastavljaju poslovanje u skladu sa aktuelnim planovima, saopštila je ta banka.

U saopštenju se navodi da ne postoji nikakva neizvjesnost u pogledu daljeg razvoja i naglašava se da su informacije o navodnom gašenju ove bake, prema odluci Evrospke komisije – potpuno neistinite.

Proces reprivatizacije banke se u potpunosti odvija u skladu sa koracima koji su već realizovani i koji su predviđeni za period od naredne dvije godine.

Odlukom Evropske komisije samo su potvrđene mogućnosti daljeg poslovnog razvoja, kako Hypo Alpe Adira grupe u cjelini, tako i svake njene članice.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Istom odlukom odobren je i plan reorganizacije u okviru koga je predviđeno da članice Hypo Alpe Adria grupacije, koje posluju u regionu jugoistočne Evrope, dobiju novog vlasnika do kraja 2015. godine.

Strateškim pristupom i unapređenjem proizvoda i usluga, Hypo Alpe Adria grupa će nastojati da održi stabilno poslovanje i pronađe najadekvatnijeg novog vlasnika za poslovnice u jugoistočnoj Evropi, tokom naredne dvije godine, navodi se u saopštenju Hypo Alpe Adria banke. (B92)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *