Zaposleni CKB-a dali krv

Dodajte komentar

Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci a.d. Podgorica u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore danas su organizovali akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u kojoj je učestvovalo 20-tak zaposlenih.

“Drago nam je da smo u prilici da organizujemo akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u periodu kada postoje povećane potrebe za ovom dragocjenom tečnosti, kako zbog čestih saobraćajnih i drugih nesreća, tako i zbog smanjenog broja akcija dobrovoljnog davanja krvi tokom sezone godišnih odmora”, kazala je Branislava Maja Vukčević, direktor Korporativnog sekretarijata.

Nela Eraković šef odeljenja za komponentnu terapiju i distribuciju krvi je istakla da CKB  već drugu godinu zaredom učestvuje u akcijama dobrovoljnog davanja krvi.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Ove akcije su od velikog značaja za Zavod i održavanje rezervi na odgovarajućem nivou, pogotovo u ovom periodu ljetnjih mjeseci. CKB je dio godišnjeg plana akcija Zavoda za transfuziju krvi. Nadam se da će i predstavnici drugih banaka slijediti korak i uključiti se u ovakve akcije kojima pokazuju humanost na djelu”, rekla je Eraković. (CdM.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *