Posao budućnosti za koji još niste čuli

Dodajte komentar

Zbog Google-a brojne ljude prate neki događaji koji odavno pripadaju prošlosti, ali koji uvijek iskaču u prvi plan kada se na pretraživaču guglaju te osobe.

Iz tog razloga postoje profesionalni čistači loše reputacije.

Kada je u pitanju reputacija na internetu sve kompanije, političari, sportisti, muzičari i „obični“ ljudi, imaju jedan glavni cilj – žele „čistu“ prvu stranicu na Google pretraživaču.

Prilikom pretraživanja na Googleu većina pretraga završi samo na prvoj stranici – njih čak 94 odsto, dok rijetki traže dalje i pregledaju ostale stranice traženog pojma. Zbog toga je ljudima i kompanija izuzetno bitno da kada se njihovo ime upiše u pretraživač da se na toj prvoj stranici ne nalaze nikakve negativne informacije o njima.

Samo jedna loša recenzija restorana ili kritika korisnika na prvoj stranici Gugla, odnosno jedna „loša“ rečenica ili negativna informacija sa društvenih mreža, foruma ili internet stranica može uticati na to hoće li restoran poslovati dobro ili loše.

Zbog ovih problema sve više ljudi i kompanija traži pomoć od posebnih agencija koje se bave upravljanjem reputacije na internetu, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *