ELKO Tim i UNIQA osiguranje dobili priznanja za “CSR Partnerstvo godine“

Dodajte komentar

Asocijacija za demokratski prosperitet-Zid, u saradnji sa CSR Europe i Business in the Community, uručila je u Podgorici nacionalna priznanja za “CSR Partnerstvo godine“.

U prvoj kategoriji “Malo/srednje preduzeće” nagradu je dobila kompanija ELKO Tim. Ispred ELKO Tima priznanje je primio projektni menadžer Igor Majer

“On je prenio iskustva i primjer društveno odgovornog poslovanja kompanije”, saopšteno je iz Asocijacije za demokratski prosperitet-Zid.

U drugoj kategoriji “Veliko preduzeće”, nagradu je dobila kompanija UNIQA osiguranje, ispred koje je priznanje primila PR kompanije Marija Vujović.

Ona je predstavila primjer njihove saradnje sa Udruženjem mladih sa hendikepom Crne Gore UMHCG, koja postoji i danas.

Prva Evropska CSR nagradna šema je pokrenuta od strane konzorcijuma sastavljenog od 29 nacionalnih vodećih organizacija za društveno odgovorno poslovanje, na čelu sa CSR Europe i Business in the Community, a uz podršku Evropske komisije.

“Opšti cilj Evropske CSR nagradne šeme je da inspiriše partnerstva za inovacije i impakte za najbolje evropsko društveno odgovorno partnerstvo sa više zainteresovanih strana, koje će biti dovedene u fokus, a time se podspješuje i razmjena najboljih praksi”, zaključeno je us aopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *