Atlas Life nudi grupno životno osiguranje, plus za hirurške intervencije

Dodajte komentar

Atlas Life nudi klijentima polisu grupnog osiguranja, sa hirurškim intervencijama. Korisnici osiguranja će imati pravo na isplatu osigurane sume bez obzira u kojoj bolnici i u kojoj zemlji je izvršena operacija, rekao je izvršni diorektor Atlas Life-a Slobodan Manojlović. On je istakao da su oni prvo osiguravajuće društvo koje je ponudilo hirurške intervencije, kao dodatak uz životno osiguranje.

– Preduzeća imaju obavezu da osiguraju zaposlene, ali je nivo pokrića minimalan. Procijenili smo da treba da našem tržišptu ponudimo ono što postoji u zemljama EU, SAD i Kanadi – kazao je Manojlović novinarima i istakao da grupno osiguranje ima dvostruku korist – poslodavac zadovoljava zakonsku obavezu, a svi zaposleni su životno osigurani 100 posto.

Polisa grupno osiguranje, plus hirurške intervencije, namijenjena je zaposlenim od 14 do 65 godina. Premija se isplaćuje za više hirurških zahvata, a kreće se od pet do 15 hiljada eura za operaciju. Ovo osiguranje pokriva i više različitih intervencija na jednom organu. Osigurana suma se isplaćuje u slučaju da je osiguranik operisan za vrijeme trajanja osiguranja, odnosno ako je platio premiju. Maksimalna godišnja bruto premija, zavisno od dobi osiguranika, kreće se od 30 do 102 eura.

Osiguranici mogu koristiti popust u bolnici Meljine i privatnoj bolnici Sveta Katarina u Hrvatskoj, sa kojom je uspostavljena poslovna saradnja. Direktorica bolnice Sveta Katarina Nevenka Kovač istakla je da će se osiguranici Atlas Life-a liječiti u toj bolnici uz sve benefite i bonuse koje im nudi polisa, prenosi Dan.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *