Kako se koji horoskopski znak odnosi prema novcu

Dodajte komentar

Astrolozi tvrde da znak u kome ste rođeni ima veze sa vašim odnosom prema novcu.

Svaki znak je po nečemu specifičan, tako je i kada je i riječ o novcu.

Ovan

Ovnovi često upadaju u novčane neprilike, nikada nemaju novca za crne dane. Sposobni su da zarade, ali se ne opterećuju idejom o obogaćivanju. Novac je samo način da ostvare ono što žele.

Bik

Bik se dobro snalazi sa novcem i veoma ga cijeni. Naporno radi za lijepe stvari i voli luksuz. Ne donosi nagle finansijske odluke. Ne pozajmljuje novac tako lako ni drugima niti od drugih.

Blizanci

Promjenljivi i nepredvidivi uživaju da troše novac. Vole da zarađuju, dobro se zabavljaju i troše. Moto – novac je nužno zlo.

Rak

Rakovima je finansijska sigurnost jako važna. Lako zarađuju novac, ali i vrijedno rade za njega. Nikada nisu u minusu, oklijevaju da pozajme novac drugima, ali kada to rade vrlo su velikodušni.

Lav

Mrze da gube, vole bogatstvo. Žele novac, u stanju su da ga zarade i znaju da troše. Ako upadnu u dugove lako se iz njih izvlače. Vrlo su darežljivi.

Djevica

Skromne i ne razbacuju se novcem. Oprezne su, račune plaćaju redovne i štede za crne dane. Nikako ne vole ni da pozajmljuju nekome niti od nekog novac.

Vaga

Poštuje novac, a žudi za komforom. Novac šarmom izvlači od najbližih. Bez oklevanja pozajmljuje od drugih ali će i sama dati i posljednji dinar. Kada puno potroši osjeća grižu savjesti.

Škorpija

Fantastično barata novcem kojim kupuje sigurnost. Besparicu dobro podnosi. Rado pozajmljuje drugima, ali ne voli kašnjenje. Skuplja novac, mrzi razbacivanje i najviše troši na umjetnička djela.

Strijelac

Obožava da troši i obično ima šta. Sklon je rizicima i kockanju. Bez problema prijateljima pozajmljuje novac. Pozajmiti novac Strelcu je škakljivo, jer umije da zaboravi da ga vrati.

Jarac

Brižan i vrijedan kada je o novcu riječ. Ne želi ni jeftine ni previše luksuzne stvari. Prihode i stanje računa zna napamet. Mrzi pozajmice i voli da nadzire porodičnu kasu.

Vodolija

Mogla bi da zaradi bogatstvo kada bi željela. Novac joj nije na listi prioriteta. Voli da bude svoj gazda i lako se izvlači iz finansijskih teškoća. Prilikom trošenja je kruta i ne voli da pozajmljuje.

Ribe

Dobro barataju novcem i izuzetno su velikodušne. Nikada neće priznati da nemaju novac i neće vas odbiti ukoliko im budete tražili pare, prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *