Sveti Stefan biće otvoren 25. aprila

Dodajte komentar

Hotel Sveti Stefan biće otvoren 25. aprila, kada se očekuje i dolazak prvih turista za ovu godinu, najavio je novoimenovani generalni direktor Amana Sveti Stefan, Kevin Brok  u razgovoru sa ministrom održivog razvoja i turizma, Predragom Sekulićem.

“Izuzetno  je veliko interesovanje turista za boravak u ekskluzivnom hotelu, pa je trenutni buking prevazišao očekivanja menadžmenta i najavio dolazak brojnih poznatih ličnosti”,kazao je Brok.

On je naglasio da je svjesan odgovornosti posla koji obavlja, značaja Svetog Stefana za državu Crnu Goru i turizam uopšte, te da je u potpunosti uvjeren da će sa velikim uspjehom odgovoriti svim predstojećim poslovnim izazovima.

Ministar Sekulić je gospodinu Broku poželio dobrodošlicu u Crnu Goru i na funkciju koju obavlja, naglasivši mu značaj i važnost Svetog Stefana kao imidža crnogorskog turizma.

Tom prilikom je izrazio nadu da će Sveti Stefan biti među najboljim hotelima u lancu Amana na svijetu, jer on to svojom unikatnošću, slavnom istorijom i bogatom ponudom svakako zaslužuje.

izvor: bankar

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *