Lovćen životna osiguranja zadovoljni postignutim rezultatima

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje AD – Podgorica je započeo sa projektom životnih osiguranja još 2003. godine. Shodno odredbama Zakona o osiguranju, 24.12.2010. Lovćen osiguranje je, upisom u Privredni sud u Podgorici, formiralo Lovćen životna osiguranja kao društvo koje će baviti isključivo životnim osiguranjima.

“Kada nakon godinu dana postojanja na tržištu imate 13.870 aktivnih polisa od ukupno 32.371 (prema aktuelnim podacima Agencije za nadzor osiguranja – kumulativ na 30.09.2011), onda znate da ste na pravom putu i da ste u najvećoj mjeri opravdali povjerenje svojih osiguranika.

Uvjereni u svoje kvalitete i mogućnost zadovoljenja potreba naših osiguranika na najbolji način, jedino smo društvo za životna osiguranja koje ima transparentan kalkulator životnog osiguranja, rekao  je dr Zoran Mihailović, izvršni direktor Lovćen životna osiguranja.

Na sajtu www.lovcenzivot.me svi potencijalni osiguranici mogu steći uvid u okvirne cijene proizvoda (odnos premije osiguranja i osigurane sume) i druge korisne informacije koje mogu olakšati izbor adekvatnog proizvoda osiguranja života.

Imajući u vidu pozitivne preliminarne informacije o poslovanju u tekućoj godini (zvanični konačni podaci o poslovanju će se objaviti početkom sljedeće godine), u kompaniji Lovćen životna osiguranja veoma su zadovoljni sa postignutim, a posebno imajući u vidu da je ekonomska recesija i dalje snažno prisutna.

U narednoj godini Lovćen životna osiguranja očekuje nastavak trenda rasta povjerenja u svoje proizvode i povećanje broja onih koji će ukazati svoje povjerenje ovoj osiguravajućoj kući.

Takođe planirano je i preseljenje sjedišta društva u ul. Marka Miljanova 29/III gdje je smještena podgorička filijala Lovćen osiguranja.

izvor: CdM.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *