Montepranzo: Rok za ponude ponovo produžen

Dodajte komentar

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte ponovo je produžio rok za dostavljanje ponuda za dugoročni zakup zemljišta za izgradnju golf terena u zoni Mrčevac kod Tivta.

Rok za dostavljanje ponuda sada je 9. decembar u 16 sati.

Zahtjev za otkup tenderske dokumentacije moguće je dostaviti do 9. decembra, a obilazak lokacije i pristup sobi sa podacima moguć je do 8. decembra.

Tneder za izdavanje zemljišta za gradnju golf kompleksa u Tivtu raspisan je 21. juna. Savjet za privatizaciju prethodno je zainteresovanim ostavio mogućnost da do 4. novembra dostave ponude za dugoročni zakup zemljišnog kompleksa, površine 786,68 hiljada kilometara kvadratnih, na period od 90 godina, zatim do 25. novembra.

Pravo učešća na tenderu imaju zainteresovani investitori koji otkupe deset hiljada EUR vrijednu tendersku dokumentaciju i potpišu izjavu o povjerljivosti podataka.

Tendersku dokumentaciju za pripremu ponude za gradnju golf terena do sada su otkupili tivatska kompanija Porto Montenegro, čiji je osnivač Adriatik /Adriatic/ Marinas i podgorička firma LPGD, u vlasništvu holandske kompanije Limon B.V.

Učesnicima tendera omogućeno je i da formiraju konzorcijum, koji u okviru ponude mora dostaviti i jasno definisanu odgovornost članova.

Zainteresovani investitori treba da dostave ponudu koja će sadržati sveobuhvatan i koherentan razvojni i projektantski koncept za golf kompleks, koji je u skladu sa postavkama postojeće i planirane prostorno-planske dokumentacije, kao i sa najvećim međunarodnim standardima izvrsnosti i inovacija u arhitekturi, projektovanju, tehničkoj izvedbi, korišćenju prostora i održivosti. Predloženi koncept predstavljaće jedan od kriterijuma za ocjenu ponude.

Ponuđač treba i da predloži strukturu iznosa godišnje zakupnine, koja ne može biti niža od 15 centi po kvadratnom metru. Predloženi iznos, takođe će biti kriterijum za vrjednovanje ponude.

Obaveza ponuđača je i da dostavi investicioni program u kojem se precizno navodi struktura i dinamika ulaganja i planirani izvor potrebnog investicionog kapitala. I to će, kako je objašnjeno, biti jedan od kriterijuma za ocjenu ponude.

Ponuđač uz ponudu dostavlja potvrdu o uplaćenom depozitu ili original garancije za Savjet, u iznosu od 150 hiljada EUR.

Ponuđeni kompleks se nalazi sjeverno od Jadranske magistrale puta Budva – Tivat, preko puta tivatskog Aerodroma. Kompleks je udaljen 2,5 kilometara od centra Tivta i oko 700 metara od mora.

izvor: rtcg.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *